Gepubliceerd op 23 juli 2013

Cursus Mijn Kind Gezond in najaar 2013

mijn kind gezond op school

In oktober 2013 gaat de cursus Mijn Kind Gezond van start. De cursus is gericht op ouders van kinderen die kampen met overgewicht. Veel ouders maken zich zorgen over de leefstijl en het gewicht van hun kind. Mijn Kind Gezond helpt hierbij door een cursus aan te bieden die gericht is op het kind en zijn of haar omgeving. Ouders krijgen in onze cursus concrete handvatten hoe zij hun kind kunnen stimuleren om een gezonde leefstijl te ontwikkelen, waarbij wordt ingegaan op gezonde voeding en het bewegingspatroon. Er zal worden gezocht naar een leefstijl die past bij u en uw gezin, zodat u het een leven lang kunt en wilt behouden!

Lees verder over onze cursus op de pagina Cursus Mijn Kind Gezond en houd onze activiteiten in de gaten door onze Facebookpagina te ‘liken’!

Categorie: