Gepubliceerd op 8 augustus 2013

Hoe kan mijn kind afvallen?

Preparing fresh vegetable salad

Onze leefstijlcoaches begeleiden ouder en kind

Maakt u zich zorgen over het gewicht van uw kind? En wilt u weten hoe uw kind kan afvallen en op een gezond gewicht moet komen? Door de cursus en/of persoonlijke leefstijlcoaching van Mijn Kind Gezond leert uw wat u kunt doen om uw kind af te laten vallen en hem of haar op een gezond gewicht te krijgen en te houden.

Mijn Kind Gezond biedt u een effectief en uniek concept. Bijvoorbeeld door onze persoonlijke leefstijlcoach, die uw huidige eet- en beweeggewoonten analyseert en knelpunten samen met u en uw gezin aanpakt. Een gezonde leefstijl die precies bij uw gezin past, kunt u lang volhouden. Van kleine veranderingen naar groot succes.

Afvallen met behulp van een cursus

Tijdens een cursus voor ouders en andere opvoeders en geïnteresseerden leert u alles over gezonde leefstijl. Begeleid zelf uw gezin naar een gezond leven. Een leven lang profijt van de informatie en vaardigheden die Mijn Kind Gezond u aanbiedt.

Bekijk onze cursusinformatie

Extra ondersteuning nodig bij het afvallen?

Vanzelfsprekend wilt u het beste voor uw kind, en u heeft waarschijnlijk al veel dingen geprobeerd. Diëten die niet werken en moeilijk vol te houden zijn, trainingsprogramma’s waar uw kind geen zin in heeft en maar op korte termijn blijken te werken of uw eigen kennis die u probeert in te zetten, maar waar uw kind niet goed op reageert. Het voelt hopeloos. Mijn Kind Gezond van Fit-nl, is geen van dit alles. Ons doel is gedragsverandering, die op de lange termijn ook behouden blijft. Zo heeft uw kind op latere leeftijd nog steeds profijt van uw keuze voor Mijn Kind Gezond.

Een gezonde levensstijl, wat is dat nu eigenlijk? Belangrijke onderdelen van een gezonde en actieve leefstijl zijn: voeding en beweging. Wij kunnen u hier alles over vertellen. Ook leren wij u hoe u hier in de opvoeding mee om kunt gaan. En hoe u kind genoeg zelfvertrouwen krijgt om zijn gedrag te veranderen. Uw hele gezin wordt erbij betrokken, zo wordt het voor het kind dat naar een gezond gewicht moet gaan zo makkelijk mogelijk gemaakt en voelt hij zich niet alleen. Daarbij komt kijken dat u als ouder(s) het goede voorbeeld moeten geven. Wij begrijpen dat dit voor u ook moeilijk is. Wij helpen niet alleen uw kind, maar steunen ook u als ouder bij deze moeilijke opvoedtaak. Samen staan we sterk!

Afvallen met een gezinscoach

Categorie: ,