Over Mijn Kind Gezond

Healthy Eating:  Caucasian Little Girl Fruit Banana Mouth Waist UpMijn Kind Gezond richt zich op het begeleiden, coachen en adviseren van ouders op het gebied van een gezonde leefstijl bij kinderen. Ouders kunnen via Mijn Kind Gezond gebruik maken van een persoonlijke leefstijlcoach of kunnen een cursus volgen waarbij onderwerpen als voeding, beweging en gedrag bij kinderen aan bod komen. Mijn Kind Gezond is actief in heel Noord-Holland, en cursussen worden gegeven in Amsterdam, Haarlem en/of Alkmaar.

Cursus Mijn Kind Gezond

Tijdens de cursus Mijn Kind Gezond wordt er in 5 lessen aan ouders en overige geïnteresseerden geleerd om hun kind(eren) te coachen naar een gezonde leefstijl. Onderwerpen zijn, voeding, opvoeding, beweging, zelfvertrouwen en gedragsverandering. De inhoud van de cursus wordt op een leuke, praktische manier gebracht en is gebaseerd op wetenschappelijke onderbouwing en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gezonde leefstijl. Door het volgen van de cursus worden ouders zelf hun eigen gezinscoach en kunt u op lange termijn profiteren van de kennis en vaardigheden die u krijgt aangeboden. Lees hierover meer op de pagina over de cursus Mijn Kind Gezond.

Persoonlijke gezinsbegeleiding

Wij bieden extra hulp voor gezinnen door persoonlijke begeleiding. Onze enthousiaste en hoog opgeleide coaches kunnen u en uw gezin steunen bij uw zoektocht naar een leefstijl die bij u en uw gezin past en daardoor een leven lang kunt volhouden. Uw huidige leefstijl wordt in kaart gebracht door middel van een vragenlijst en een gesprek. Aan de hand van deze leefstijlanalyse kunnen wij uw knelpunten ontdekken en u op deze punten extra ondersteuning en begeleiding bieden. Uw kind wordt ook bij de persoonlijke gezinscoaching betrokken, het gaat immers om uw kind. Wij kunnen niet alleen u, maar ook uw kind hulp bieden. Lees meer over onze leefstijlcoaches.

Voorlichting op scholen

De leefstijlcoaches van Mijn Kind Gezond geven trainingen en voorlichting op scholen over een gezonde leefstijl voor kinderen. Kinderen krijgen in de klas les over gezonde voeding, beweging, gedrag en de invloed van deze onderwerpen op de gezondheid. Lees meer over de pagina voor scholen.

Wilt u meer weten over de diensten van Mijn Kind Gezond? Neem dan contact met ons op.